Blurred Border Wyróżniona

|
Wysłany: Pią Cze 08, 2012 12:58 Temat postu: |
|
|
Pieski na tych zdjęciach zawsze są takie słodkie i szczerze mówiąc podoba mi się to nawet Ale zawsze są dwie strony medalu i nie okłamujmy - psiaki wychodzą z tej perspektywy dosyć sztucznie, wyglądają jak wystylizowane zabawki. Ja jednak najbardziej ubóstwiam zdjęcia psów w ruchu i filmy z nimi. Uważam, że naturalne otoczenie jednak bardziej pasuje do psów, wszak są potomkami wilków  _________________ "Oczekiwałem długo na niego, mojego przyjaciela. Mijały minuty, godziny, dni. W końcu wybudzili mnie z tego transu i powiedzieli wprost - on nie żyje. Nie wiedziałem co o tym myśleć, jak to, przed chwilą był, a nagle go nie ma ? Był przez tyle długich, wspaniałych lat i w jednej chwili go straciłem ? [...] Nie mogłem uwierzyć - on wróci do mnie. Albo to ja wrócę do niego." |
|
Airedale Terrier Administrator

|
Wysłany: Pią Cze 08, 2012 13:04 Temat postu: |
|
|
Ja też Są to słodziaki, ale dalej wiadomo
PS. nawiązując do the dog : jak sądzisz, ten avatar jest OK, czy lepszy nie the dog ? |
|
Blurred Border Wyróżniona

|
Wysłany: Pią Cze 08, 2012 13:09 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o awatar to podoba mi się Ale oczywiście masz mnóstwo okazji by go zmienić  _________________ "Oczekiwałem długo na niego, mojego przyjaciela. Mijały minuty, godziny, dni. W końcu wybudzili mnie z tego transu i powiedzieli wprost - on nie żyje. Nie wiedziałem co o tym myśleć, jak to, przed chwilą był, a nagle go nie ma ? Był przez tyle długich, wspaniałych lat i w jednej chwili go straciłem ? [...] Nie mogłem uwierzyć - on wróci do mnie. Albo to ja wrócę do niego." |
|